Aulora pants Banner BM

Aulora pants

Pasti anda selalu melihat banyak orang yg share testimonial tentang seluar Aulora Pants di Facebook, YouTube, Instagram, dan TikTok, kan? Tapi adakah anda rasa hairan? Kenapa seluar ni begitu terkenal? Adakah ia benar-benar efektif seperti apa yg diceritakan di dalam testimonial customers? Betulkah seluar kodenshi ini dapat membantu meningkatkan kesehatan kita? Ayo, biarkan aku membongkar semua rahasia ini kepada kalian semua.

BMW BE International
Siapa kami...? Kenapa anda boleh boleh percaya apa kami cakap?

Sebelum saya mulai, ijinkan saya memperkenalkan diri kami. Nama kami ialah Sherry dan Brian, kami adalah agen rasmi dari BE International Marketing Sdn Bhd (HQ di Bukit Jalil Malaysia). Kami telah menjadi agen untuk BE International sejak 1hb June 2018. Pada masa sekarang kami memegang jawatan sebagai Diamond Council Ambassador (DCA) di BE International. Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pelanggan yang telah mendukung kami sejak tahun 2018. Kami akan terus memberikan pelayanan terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami di masa depan.

Sila klik button bawah untuk WhatsApp saya dan mendapatkan brochure dan price list Aulora pants.

3 arrow down
WhatsApp button EN
Facebook Button EN
Aulora pants - Malaysia Health and Wellness brands 2018 2019

Apa itu Aulora pants?

Aulora pants adalah seluar teknologi dari Jepun yang terbaik untuk Kesihatan dan Kesejahteraan kita semua.

Seluar ini ialah generasi baharu pakaian compression yang dibuat dengan KODENSHI fiber. KODENSHI® fiber ialah sejenis fiber unik yang diselitkan dengan Sinar Inframerah Jauh (Far Infrared Rays). Sinaran ini mempunyai beberapa kesan yang bermanfaat pada tubuh body kita, manfaat ini termasuk :

  • Membantu peredaran darah menjadi lebih baik.
  • Mengurangkan keradangan pada tubuh.
  • Meningkatkan metabolisme tubuh kita.
  • Meningkatkan pemulihan otot.
  • Melegakan rasa sakit yang kita alami.
Apa itu Kodenshi?

Apa itu Kodenshi?

Kodenshi ialah sejenis kain yang digunakan dalam Seluar Aulora. Kain ini direka khas dan mempunyai ciri-ciri unik. Kodenshi mengandungi serat mineral yang boleh menghasilkan haba inframerah jauh (FIR) dan meningkatkan peredaran darah.

Apabila kita memakai Seluar Aulora yang menggunakan Kodenshi, ia membantu menjaga badan kita tetap selesa dan memberikan manfaat kesihatan. Kodenshi juga boleh membantu mengurangkan keletihan, mengurangkan kebas dan sakit otot, serta membantu dalam pemulihan daripada cedera dan lain-lain.

Jadi, apabila kita memakai Seluar Aulora yang menggunakan Kodenshi, ia membantu meningkatkan kesihatan dan keselesaan kita sepanjang hari.

Sherry DCA

Gambar masa saya menerima DCA award

Selain manfaat Sinar Inframerah Jauh (Far Infrared Rays), seluar ini juga memberikan beberapa manfaat lain seperti bawah :

  • Sokongan yang memberi tekanan yang baik pada kaki.
  • Reka bentuk yang selesa dan bergaya.
  • Kain yang mampu menyerap kelembapan.
Aulora pants styles

Seluar ini tersedia dalam pelbagai gaya untuk wanita dan lelaki. ia boleh dipakai untuk apa-apa aktiviti, seperti :

  1. Senaman
  2. Bekerja
  3. Melancong
  4. Dipakai setiap hari

Jika anda sedang mencari cara untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan anda, seluar Aulora adalah pilihan yang terbaik! Ia selesa, bergaya dan paling penting = berkesan!

Aulora pants Banner BM

Sejarah Seluar Aulora Pants

Seluar Aulora ialah sejenis pakaian compression yang dibuat dengan KODENSHI fiber, yang diselitkan dengan sinar inframerah jauh (FIR). Ia pertama kali diperkenalkan di Malaysia pada 2017 oleh BE International, sebuah syarikat MLM dari Malaysia.

Idea untuk seluar Aulora datang daripada pengasas BE International, IR Lee Suet Sen. Beliau diilhamkan oleh teknologi Jepun sinar inframerah jauh (FIR), yang telah terbukti mempunyai beberapa manfaat untuk kesihatan.

IR Lee Suet Sen ingin mencipta produk yang akan membantu orang ramai meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan mereka secara semula jadi. Dia mendapati sinar inframerah jauh (FIR) adalah penyelesaian yang sempurna, dan dia bekerjasama dengan saintis dan jurutera untuk membangunkan cara untuk memasukkannya ke dalam pakaian.

Seluar Aulora ini dibuat di Jepun, dan ia cepat habis dijual. Permintaan untuk seluar Aulora sangat tinggi sehingga company asyik tak cukup stock pada tahun 2018.

Hari ini, seluar Aulora telah dijual kepada lebih 50 negara di seluruh dunia. Ia merupakan pilihan popular untuk orang yang mencari cara semula jadi untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan mereka.

aulora pants knitting machine

Bagaimana Seluar Aulora Pants Dibuat?

Seluar Aulora dibuat dengan cara yang istimewa di mana sinar inframerah jauh (FIR) diserap ke dalam KODENSHI fiber. Proses ini dilakukan dengan teliti untuk memastikan seluar tersebut dapat memberi manfaat yang baik dan berkualiti tinggi.

Langkah pertama dalam membuat seluar Aulora ialah mencipta serat KODENSHI. Kami menggabungkan seramik sangat halus dengan larutan polimer. Kemudian, campuran ini dipintal menjadi serat.

Langkah seterusnya ialah menambahkan sinar inframerah jauh ke dalam gentian KODENSHI. Kami melakukannya dengan menyinar gentian dengan sinar inframerah jauh. Kuantiti sinar inframerah jauh yang dimasukkan ke dalam gentian dikawal dengan teliti untuk memastikan seluar tetap mempunyai manfaat yang baik.

Langkah terakhir ialah menjahit gentian KODENSHI® ke dalam seluar tersebut. Kemudian, seluar tersebut diperiksa untuk memastikan ia memenuhi piawaian kualiti yang ditetapkan.

Aulora pants

Penyelidikan Saintifik Di Sebalik Kebaikan Seluar Aulora

Seluar Aulora ialah sejenis pakaian compression yang dibuat dengan KODENSHI fiber, yang diselitkan dengan sinar inframerah jauh. Sinar inframerah jauh adalah sejenis sinaran elektromagnet yang mempunyai beberapa kesan yang bermanfaat kepada badan.

Fiber Kodenshi

Apakah kebaikan Sinaran Inframerah Jauh?

Matahari kita menyinar sinar-sinaran yang berbeza, dan Sinaran Inframerah Jauh (Far Infra Rays) adalah satu jenis sinaran yang selamat dan baik untuk badan kita. Ia mempunyai banyak manfaat kesihatan yang hebat, seperti menenangkan, meransang, dan memberikan kehangatan pada badan kita dengan lembut. Bahan Kodenshi mengandungi zarah seramik kecil yang mempunyai tenaga Sinaran Inframerah Jauh. Apabila bahan ini bersentuhan dengan kulit, kita akan merasa kehangatan dan keselesaan dengan segera.

Terdapat beberapa kajian yang telah menyiasat faedah sinar inframerah jauh untuk kesihatan dan kesejahteraan. Beberapa kajian ini telah menunjukkan bahawa sinar inframerah jauh boleh membantu:

  • Mengurangkan kesakitan dan keradangan.
  • Memperbaiki peredaran darah.
  • Meningkatkan metabolisme.
  • Meningkatkan pemulihan otot.
  • Meningkatkan kualiti tidur.
  • Kurangkan tahap tekanan.
  • Meningkatkan kesihatan kulit.
Aulora pants Banner BM

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Seluar Aulora Pants?

Terdapat banyak sebab mengapa anda perlu mendapatkan seluar Aulora. Berikut adalah beberapa faedah:

  • Peredaran darah yang lebih baik: Sinar inframerah jauh boleh membantu meningkatkan peredaran darah dengan melebarkan saluran darah. Ini boleh membantu mengurangkan keradangan dan kesakitan, dan ia juga boleh meningkatkan pemulihan otot.
  • Mengurangkan keradangan: Sinar inframerah jauh juga boleh membantu mengurangkan keradangan. Ini kerana ia boleh membantu meningkatkan keupayaan semula jadi tubuh untuk melawan keradangan.
  • Peningkatan metabolisme: Sinar inframerah jauh boleh membantu meningkatkan metabolisme. Ini kerana ia boleh membantu meningkatkan pengeluaran haba badan.
  • Pemulihan otot yang dipertingkatkan: Sinar inframerah jauh boleh membantu meningkatkan pemulihan otot. Ini kerana ia boleh membantu melancarkan peredaran darah dan mengurangkan keradangan.
  • Melegakan kesakitan: Sinar inframerah jauh boleh membantu melegakan kesakitan. Ini kerana ia boleh membantu mengurangkan keradangan dan melancarkan peredaran darah.

Selain manfaat ini, seluar Aulora juga selesa dan bergaya. Ia diperbuat daripada fabrik penyerap lembapan yang membantu memastikan anda sejuk dan kering. Mereka juga mudah dijaga.

Jika anda sedang mencari cara untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan anda, seluar Aulora ialah pilihan yang bagus. Mereka selesa, bergaya dan berkesan.

Aulora pants

Proses Pembuatan Seluar Aulora Pants

Seluar Aulora dibuat menggunakan proses pembuatan unik yang melibatkan penyerapan sinar inframerah jauh ke dalam gentian KODENSHI®. Proses ini dilakukan di bawah piawaian kawalan kualiti yang ketat untuk memastikan seluar itu mengekalkan sifat berfaedahnya.

Langkah pertama dalam proses pembuatan ialah mencipta gentian KODENSHI®. Ini dilakukan dengan mencampurkan seramik ultra halus dengan larutan polimer. Campuran kemudiannya dipintal menjadi serat.

Langkah seterusnya ialah memasukkan gentian KODENSHI® dengan sinar inframerah jauh. Ini dilakukan dengan mendedahkan gentian kepada pancaran sinar inframerah jauh. Jumlah sinar inframerah jauh yang diselitkan ke dalam gentian dikawal dengan teliti untuk memastikan seluar mengekalkan sifat bermanfaatnya.

Langkah terakhir ialah menjahit gentian KODENSHI® ke dalam seluar. Seluar itu kemudiannya diperiksa untuk memastikan ia memenuhi standard kualiti.

Kodenshi particles

Bahan Yang Digunakan Untuk Membuat Seluar Aulora Pants

Seluar Aulora diperbuat daripada gentian KODENSHI®, iaitu sejenis gentian unik yang diselitkan dengan sinaran inframerah jauh. Sinar inframerah jauh adalah sejenis sinaran elektromagnet yang mempunyai beberapa kesan yang bermanfaat pada tubuh, termasuk:

  • Peredaran darah bertambah baik
  • Mengurangkan keradangan
  • Metabolisme meningkat
  • Pemulihan otot yang dipertingkatkan
  • Melegakan kesakitan
Aulora pants

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Seluar Aulora

Seluar Aulora ialah sejenis pakaian mampatan yang dibuat dengan gentian KODENSHI®, yang diselitkan dengan sinar inframerah jauh. Sinar inframerah jauh mempunyai beberapa kesan yang bermanfaat pada tubuh, termasuk:

  • Peredaran darah bertambah baik
  • Mengurangkan keradangan
  • Metabolisme meningkat
  • Pemulihan otot yang dipertingkatkan
  • Melegakan kesakitan

Sebagai tambahan kepada faedah ini, seluar Aulora juga menawarkan beberapa faedah lain, termasuk:

  • Reka bentuk yang selesa dan bergaya
  • Kain yang menyerap kelembapan
  • Mudah dijaga

Jika anda sedang mencari cara untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan anda, seluar Aulora ialah pilihan yang bagus. Mereka selesa, bergaya dan berkesan.

Hubungi saya sekarang

3 arrow down
WhatsApp button
Facebook Button EN
Aulora pants Compression

Senarai Kebaikan Memakai Seluar Aulora

Kebaikan memakai seluar Aulora pants sangat banyak. Berikut adalah beberapa faedah yang paling ketara:

  • Peredaran darah yang lebih baik: Sinar inframerah jauh boleh membantu meningkatkan peredaran darah dengan melebarkan saluran darah. Ini boleh membantu mengurangkan keradangan dan kesakitan, dan ia juga boleh meningkatkan pemulihan otot.
  • Mengurangkan keradangan: Sinar inframerah jauh juga boleh membantu mengurangkan keradangan. Ini kerana ia boleh membantu meningkatkan keupayaan semula jadi tubuh untuk melawan keradangan.
  • Peningkatan metabolisme: Sinar inframerah jauh boleh membantu meningkatkan metabolisme. Ini kerana ia boleh membantu meningkatkan pengeluaran haba badan.
  • Pemulihan otot yang dipertingkatkan: Sinar inframerah jauh boleh membantu meningkatkan pemulihan otot. Ini kerana ia boleh membantu melancarkan peredaran darah dan mengurangkan keradangan.
  • Melegakan kesakitan: Sinar inframerah jauh boleh membantu melegakan kesakitan. Ini kerana ia boleh membantu mengurangkan keradangan dan melancarkan peredaran darah.
  • Kualiti tidur yang dipertingkatkan: Sinar inframerah jauh boleh membantu meningkatkan kualiti tidur. Ini kerana ia boleh membantu merehatkan badan dan minda.
  • Mengurangkan tahap tekanan: Sinar inframerah jauh boleh membantu mengurangkan tahap tekanan. Ini kerana ia boleh membantu merehatkan badan dan minda.
  • Kesihatan kulit bertambah baik: Sinar inframerah jauh boleh membantu meningkatkan kesihatan kulit. Ini kerana ia boleh membantu meningkatkan pengeluaran kolagen dan mengurangkan kedutan.
Aulora pants

Aulora Pants Testimoni

Kami sudah mengumpul ribuan testimoni daripada customers sejak 2017, di sini saya testimoni sikit, jika anda nak testimoni yg lain, sila contact saya utk mendapatkan.

Aulora pants slimming testimonials
Aulora pants testimoni - slimming

4XL ke 2XL Testimoni : Selepas 8 bulan memakai Aulora series..
🔹 Tak perlu duduk di kerusi semasa solat. Kak J boleh sujud dan bangun seperti biasa.
🔹 Kak J boleh berjalan lebih jauh dan lama dari biasa seperti jogging.
🔹 Tubuh Kak J berasa lebih bertenaga dan sihat.
🔹 Lebih cepat kenyang dan boleh mengawal pemakanan. Pada awalnya, Kak J memakai saiz 4XL. Sekarang, Kak J sudah boleh memakai saiz 2XL.

Alhamdulillah! Memang tak rugi membeli Aulora Series. Ini bukan untuk orang lain, tetapi ini adalah ikhtiar kita untuk sentiasa kekal sihat dan bertenaga.

Aulora pants - pesakit stroke

Testimoni Pesakit Stroke : Tuan ini seorang pesakit stroke, sudah kena stroke selama 2 tahun, kawan dia memperkenalkan Aulora series dan supplement kepada beliau. Selepas beliau pakai Aulora series dan makan supplement dari BE sebanyak 7 hari, beliau sudah mampu berdiri dan berjalan sendiri dengan menggunakan tongkat.

Aulora pants testimoni
Aulora pants testimoni

Testimoni dari ibu Puan Nor : Ibu saya sudah lama mengalami kesakitan yang teruk. Sakit di bahagian pinggang dan lutut, tidak boleh melenturkan lutut, tidak boleh duduk dengan selesa. Tangannya sentiasa berasa kebas, sering terkencing jika bersin. Sentiasa terjaga pada malam hari untuk buang air kecil. Tidak boleh duduk lama. Saya telah meminta untuk melancong Solat dengan duduk di atas kerusi sebab tidak boleh berlutut ke bawah. Setelah mencuba seluar Aulora Pants dan Aulora Socks hanya selama 3 minggu;

✅ Sekarang boleh solat tanpa kerusi
✅ Boleh duduk berlutut
✅ Boleh naik tangga tanpa rasa sejuk
✅ Boleh tidur nyenyak, tiada masalah tidur
✅ Rasa lebih bertenaga
✅ Tidak terkencing dengan mudah jika bersin

Aulora pants testimoni

Testimoni dari Cikgu Siti : Alhamdulillah, selepas mencuba Aulora series, kesihatannya bertambah baik. Beliau hanya bimbang dengan sakit tumit kaki dan ingin menghilangkan rasa kebas di betis, tetapi bonusnya ialah dapat menurunkan berat badan. Alhamdulillah. Sekarang, beliau sudah boleh:

❤️ Berdiri dan berjalan lebih lama.
❤️ Sujud semasa solat tanpa batasan.
❤️ Tidak ada lagi masalah fibroid.
❤️ Berat badan turun.

Aulora pants testimoni - Stroke

Testimoni dari pesakit Stroke : Ibu beliau berusia 77 tahun, kena stroke dan sudah pakai wheelchair bertahun-tahun. Kaki kanan dia kaku dan tidak boleh lurus atau mengangkat kaki kanannya.

Pada 5hb Oktober, selepas pakai seluar Aulora Kodenshi️ selama 6 hari, kaki kanan dia yang membongkok sudah boleh lurus!

Seluar ini dah membantu mengurangkan ketegangan otot, melonggarkan otot yang kaku, meningkatkan kekuatan kaki kanan ibu yang terkena strok dengan berkesan, serta meningkatkan peredaran darah di kaki.

Sebelum ini, ibunya telah mencuba terapi fizikal dan akupunktur perubatan Cina, tetapi rawatan tersebut tidak memberikan hasil yang baik.

Aulora pants testimoni

Ayah yang berusia 70++ menghadapi masalah KENCING MANIS, DARAH TINGGI, GOUT, KEBAKAN, dan SAKIT LUTUT. Selepas 3 minggu memakai Seluar Aulora, kebas semakin berkurang, sakit lutut berkurang dan bangun pagi dengan lebih bertenaga daripada sebelum ini. 

Aulora pants testimoni - Slipdisc and mild scoliosis
Aulora pants testimoni - Slipdisc and mild scoliosis
Aulora pants testimoni - Slipdisc and mild scoliosis
Aulora pants testimoni - Slipdisc and mild scoliosis

Testimoni Slipdisc and mild Scoliosis : Terima kasih kepada Sis Nur Hafiza kerana berkongsi testimoni dia. Pada tahun 2016 dan 2019, saya telah menjalani 2 kali terapi Chiropractic dengan dua klinik berbeza, tetapi saya sentiasa kembali mengalami sakit yang teruk dan keradangan. Kali ini, dengan seluar Aulora pants sebagai alat sokongan untuk meningkatkan pemulihan saya, saya memutuskan untuk mencuba lagi! Dan MasyaAllah, hasilnya melebihi jangkaan saya! Saya telah mencapai 85-90% dalam proses pemulihan dan Alhamdulilah dengan izin Allah, dalam masa 4 bulan berterapi dan memakai seluar Aulora SECARA KONSISTEN, pemulihan saya adalah salah satu yang terpantas. Jadi saudara-saudari, ini adalah tanda untuk mendapatkan pasangan pertama seluar Aulora anda hari ini! Semoga perkongsian ini dapat membantu mereka yang menderita kesakitan secara senyap dan mencari jawapan! Ingatlah ikhtiar, ikhtiar dan ikhtiar & InsyaAllah anda akan sembuh.

Aulora pants testimoni slimming

Dulu berat Yaya adalah 114kg, tapi sekarang beratnya dah jatuh sampai 85kg. Pada bulan Jun 2021, dia menjalani pembedahan BARIATIK. Pada bulan Julai 2021, dia mula memakai seluar Aulora pants with kodenshi. Pada bulan Disember 2021, terjadi transformasi Yaya selepas memakai seluar Aulora selama 6 bulan.

✅ Bahagian badan yang lembik menjadi lebih kemas.
✅ Sakit lutut akibat obesiti hilang.
✅ Badan kelihatan lebih langsing dan kemas.
✅ Selepas 10 tahun menggunakan kerusi semasa solat, sekarang Yaya boleh solat berdiri dan sujud seperti biasa.

Aulora pants testimoni bongkok

Dulu badan Mok Su bongkok sebab sakit... Dia sudah bertahun-tahun sakit saraf. Tapi dalam seminggu je pakai seluar Aulora...

  • Sakit lutut dah berkurang
  • Sakit pinggang dah berkurang
  • Tak ada lagi masalah sembelit
  • Boleh tidur lena
  • Boleh jalan laju dan pergi pasar sendiri
  • Ada tenaga untuk buat kerja rumah tanpa rasa sakit badan
  • Badan dulu bongkok sekarang dah boleh tegak
  • Sembahyang pun dah boleh berdiri tegak

Syukur katanya..... Rasa sebak dan terharu ...

Aulora pants testimoni
Aulora pants testimoni
Aulora pants testimoni

Terima kasih kepada Uncle Lim kerana sudi berkongsi 😍

Disebabkan oleh darah yang tebal, Uncle Lim mengalami peredaran darah yang teruk, sehingga darah mendap di bahagian buku lali dan warna kulit menjadi hitam. Dia memakai Seluar Aulora dengan consistent dalam masa dua bulan, pergelangan kaki Uncle Lim bertambah baik, dia juga berasa muda dan bertenaga sekarang!
✅ Memperbaiki sakit lutut
✅ Memperbaiki sakit bahu
✅ Memperbaiki perut berasid dan angin
✅ Memperbaiki sakit jantung dan asma
✅ Meningkatkan kualiti tidur

Aulora pants TESTIMONI SLIP DISC

En. Amir merupakan seorang pesakit Slipped Disc selama 10 tahun, akibat daripada beliau terjatuh di tempat kerja. Beliau pernah menerima rawatan di Hospital swasta dan rawatan physiotherapy di UiTM pada tahun 2012 selama 6 bulan, tetapi ia hanya boleh mengurangkan kesakitan untuk  tempoh sementara saja. Report MRI spine menunjukkan bahawa disc herniation di level L4/L5, terdapat 30% himpitan saraf dan degenerative changes yang memberi KESAN KEBAS pada kaki kiri. 

Sebelum diperkenalkan dengan seluar Aulora, beliau hanya bertahan kesakitan dgn makan pain killer sahaja. Tetapi lepas mengenali seluar Aulora dan socks, selepas 3 hari pakai seluar kodenshi ini, kebas kaki kiri telah berkurang! Dia tiada lagi sakit belakang!

Selepas 2 minggu pemakaian Aulora Series, tiada lagi kebas kaki kiri, kaki sebelah kiri yg lebam sebelum ini kerana gangguan saraf dan aliran darah telah menjadi merah dan nampak sihat semula. Berat badan dah TURUN dari 85kg ke 80kg. (Katanya seluar dah mula melorot) Hilang inches - saiz pinggang dari 35inch ke 33inch!

Tekanan darah beliau skarang dah terkawal. Sebelum ini, BP beliau di ringkungan 150-160 / 90-95mmhg . Skarang dah turun ke 130/90mmhg tanpa pengubatan.

Haemorrhoid (BUASIR) beliau juga terkawal, tiada lagi pendarahan sehingga sekarang. Bengkak sendi kaki akibat gout pun dah berkurangan. Dengan bantuan pengambilan BEFIL selama 2 bulan.

Kita ikhtiar dan kita kongsikan!

Aulora pants testimoni Slipdisc

Slipdisc Testimoni : Pada bulan Dec 2017 aku diagnosed dengan "slipdisc". Ia mengebabkan saya tak boleh kerja dengan betul di tapak pembinaan, doktor sarankan untuk membuat pembedahan bagi meringankan kesakitan ini. Aku tidak setuju dengan pembedahan sebab saya takut kemudian hari, aku tidak dapat melakukan kerja-kerja berat atau bersukan lagi.

Pada bulan Mei 2019, aku diperkenalkan dengan seluar Aulora oleh rakan sekerja, so saya terus beli  untuk mencuba sebab dah banyak testimoni customers di FB. Selepas saya pakai ia selama 2 bulan, kesakitan slipdisc aku semakin pulih, sehingga saya tak sedar yang saya tidak pernah sakit lagi walaupun aku melakukan kerja-kerja berat. Ajaib kan? Sejak Hari itu, aku tidak pernah berhenti memakai seluar ni.

Aulora testimoni Slipdisc

Scoliosis Testimoni : Selepas 16 hari pakai seluar Aulora, masalah skoliosis sudah boleh nampak perubahan. Maknya kata sekarang dia duduk lama di sekolah pun rasa selesa, sebelum ini duduk lama akan berasa lenggoh.

Aulora pants testimoni - scoliosis

Aulora pants testimoni - scoliosis

Aulora pants testimoni

Pakcik dalam gambar sudah pakai seluar Aulora selama 10 hari sahaja, sekarang kakidia lebih kuat,
boleh berjalan lebih mudah, edema pun dah hilang.

Aulora pants testimoni
Aulora pants testimoni
Aulora pants testimoni

90KG -> 84KG, Waist hilang 5.5cm, Hip hilang 5cm, Malam boleh tidur lena. Kembung perut, sakit kaki, sakit pinggang semua berkurangan

Aulora pants testimoni

3 minggu turun 10kg, Tidak ada lagi sakit tulang

Sila hubungi saya untuk mendapatkan testimoni lain

3 arrow down
WhatsApp button
Facebook Button EN

How to take care aulora pants

Cara Menjaga Seluar Aulora

Seluar Aulora ialah sejenis pakaian compression yang dibuat dengan KODENSHI fiber, yang diselitkan dengan sinar inframerah jauh. Sinar inframerah jauh adalah sejenis sinaran elektromagnet yang mempunyai beberapa kesan yang bermanfaat kepada badan.

Seluar Aulora agak mudah dijaga. Berikut ialah beberapa petua tentang cara menjaga seluar Aulora anda:

  • Basuh dengan tangan dalam air sejuk. Jangan basuh dengan mesin, kerana ini boleh merosakkan sinar inframerah jauh.
  • Gunakan detergen yang lembut. Jangan gunakan peluntur atau pelembut kain, kerana ini juga boleh merosakkan sinar inframerah jauh.
  • Gantungkan sehingga kering. Jangan keringkan, kerana ini juga boleh merosakkan sinar inframerah jauh.
  • Simpan di tempat yang sejuk dan kering. Jangan simpan di bawah cahaya matahari langsung, kerana ini boleh merosakkan sinar inframerah jauh.

Sherry On Stage

Gambar saya menerima pin DCA on stage


Berikut ialah beberapa petua tambahan untuk menjaga seluar Aulora anda:
  • Elakkan menggunakan bahan kimia atau detergen yang keras. Ini boleh merosakkan sinar inframerah jauh dalam fabrik.
  • Jangan seterika seluar Aulora anda. Ini mungkin akan merosakkan sinar inframerah jauh.
  • Jika seluar Aulora anda basah, peras dan gantungkannya secepat mungkin. Jangan biarkan mereka duduk basah untuk jangka masa yang lama.
  • Jika seluar Aulora anda ternoda, cuba bersihkan dengan detergen lembut (detergen untuk baju bayi)

Dengan mengikuti arahan penjagaan mudah ini, anda boleh memastikan seluar Aulora anda selalu berada di keadaan terbaik dan masih berfungsi untuk beberapa tahun yang akan datang.


FAQ

Bolehkah seluar ini dicuci di dalam mesin cuci?

Kerana bahan Kodenshi yang digunakan, disarankan tidak mencuci seluar Aulora kodenshi ini menggunakan mesin cuci. Seluar ini perlu dicuci tangan dengan air sejuk dan digantung sehingga kering di bawah naungan. Jangan memutar atau memintal seluar kerana ini boleh merosakkan bentuknya.

How to wash Aulora pants

Adakah elok jika seluar terlalu ketat?

Ini adalah perkara yang biasa berlaku. Seluar Aulora Pants dengan Kodenshi ini mempunyai ciri regangan yang sangat baik, jadi ia akan berada dengan ketat pada badan anda pada masa minggu pertama, biasanya lepas 1 minggu, anda akan merasa lebih selesa dan tak ketat sangat.

Ukuran Aulora pants (Size Chart)

Ukuran Aulora pants

Anda dinasihatkan contact saya dahulu untuk mendapatkan cara ukuran yang betul sebelum membeli seluar kodenshi ini. Sebab ia tak boleh tukar jika salah beli.

Cara pakai seluar Aulora pants untuk wanita dan lelaki

How to wear Aulora pants Women
How to wear Aulora pants Men
Adakah Seluar Aulora akan menjadi longgar atau berubah bentuk setelah dipakai beberapa kali?

Seluar mungkinakan mengembang sedikit tetapi tidak akan berubah bentuk. Jika anda pakai seluar ini tiap-tiap hari, disarankan untuk mencuci dengan tangan dan menggantungkannya sampai kering setiap hari. Setelah pakaian kering, seluar akan tetap mempertahankan bentuknya.


Sherry & Brian
Kenapa anda patut beli daripada kami?

Kami adalah Diamond Council Ambassador (DCA) di BE International Marketing Sdn Bhd. Kami sudah join BE company sejak 1hb June 2018. Kami sudah membantu banyak sangat customers dari seluruh Malaysia dan banyak lagi customers dari luar negara mencapai kesihatan yang diinginkan. Kami memang ada pengalaman yang lama dan mempunyai produk knowledge yang bagus.

Jangan teragak-agak lagi! Klik button bawah untuk WhatsApp saya sekarang, untuk membeli seluar Aulora dari saya ataupun mendapatkan brochure dan price list Aulora pants.

3 arrow down
WhatsApp button EN
Facebook Button EN

Ini Facebook page kami
Aulora pants Facebook page

Produk lain dari BE International
SHIRUTO